Eurolliga

El Barça fa una festa amb el Zenit de convidat de pedra (84-58)

Els blaugrana han trencat l’equip rus en el segon quart amb un parcial de 24-4 (42-23)

El Barça, el dia de l’homenatge a l’equip campió de l’Eurolliga del 2010 i amb Joan Laporta a la llotja, continua líder invicte després de desfer-se amb solvència al Zenit de Xavi Pascual (84-58). Mirotic, amb 28 de valoració, ha estat l’estrella. Els blaugrana han fet un segon quart espectacular amb un parcial de 24-4 que ha trencat el matx (del 18-19 al 42-23).

El matx ha començat amb el Zenit dominant amb Kulagin com a estrella inesperada. Però han aparegut Mirotic (10 punts i 16 de valoració) i Kuric (7 punts sense error en el tir, per igualar el matx (18-19). Curiosament amb Mirotic a la banqueta el Barça ha ofegat el seu rival amb dos triples de Laprovittola quasi consecutius i Hayes molt actiu. A ells se’ls ha afegit Higgins per liderar un parcial de 24-4 imparable (42-25). Al descans ja havien jugat els 12 homes de Jasikevicius.

Al tercer quart els blaugrana han sortit llançats i han endossat un parcial de 8-0 que ha trencat definitivament la resistència russa (52-27). Els segons 20 minuts s’han convertit en un pur tràmit amb un Barça brillant i arribant a agafar un màxim avantatge de 28 punts després d’un triple de Sanli (84-56).