FIBA Champions

El Baxi Manresa assalta la pista del Pinar i és líder tot sol (67-72)

Els manresans han anat al darrere bona part del matx però han jugat uns darrers minuts fantàstics

El Baxi ha fet un gran partit a Turquia on ha assaltat la pista del Pinar i és líder en solitari del grup (67-72). Ha estat un brillant partit dels manresans que han fet uns darrers minuts fantàstics.

Els manresans han topat d’entrada amb M’Baye (6 punts) i Taylor (4) i el Pinar ha agafat un màxim avantatge de sis punts (12-4). Els manresans, amb un gran joc col·lectiu, han retallat la diferència (15-14). Tot i això un triple de Roll ha tallat la reacció (18-14). Els de Pedro Martínez han concedit massa en defensa i un altre 2+1 ha tornat a donar avantatge als turcs (23-16). Rafa Martínez ha liderat la reacció i el Baxi ha empatat (28-28). Al descans es mantenia la igualtat (35-34) tot i el desencert manresà en triples (1/16) amb Pedro Martínez fent una rotació amb els 12 homes.

Els manresans han iniciat el tercer quart molt sòlids al darrere i contundents en atac per agafar una màxima renda (38-44). Però l’aparició de Mitchell ha revolucionat el matx i ha posat el Pinar a davant (55-52) amb precipitacions del Baxi. Una altra cistella de Mitchell només arrencar el darrer quart ha tingut contra les cordes el Manresa (59-52). Amb 61-54 Maye ha volgut posar emoció amb un 3+1 (61-58) encara amb 5:41 minuts per jugar-se. Un triple de Valtonen ha posat el Baxi per davant a 1:17 pel final (67-68). El Pinar ha fet una falta en atac. Thomasson ha anotat dos tirs lliures fruit d’una falta personal (67-70). I amb 16 segons per al final el Pinar ha errat el triple que hauria forçat la pròrroga.