Europeu

Poc protagonisme català en la primera llista de Miguel Méndez

Sílvia Domínguez (Avenida), Queralt Casas (València) i Georgina Bahí (Ensino) formen part de la primera convocatòria de Miguel Méndez al capdavant de la selecció espanyola femenina, en la què la principal novetat és la presència d’Irati Etxarri (Cadí). Bahí i Ángela Salvadores (València) s’afegeixen com a convidades ala dotzena de jugadores que han de disputar els dos partits de classificació per al campionat d’Europa del 2023. Primer l’11 de novembre a Szekszard contra Hongria i després el 14 contra a Almeria contra Romania. La presència de jugadores catalanes és pírrica comparada amb el que era habitual, quan es solien apropar o superaven la meitat de jugadores.

La Lliga Femenina disputa aquest cap de setmana la última jornada abans d’aquesta finestra FIBA, i l’Eurolliga dimecres. Divendres es recupera el duel de la tercera jornada entre el València i l’Avenida (els dos duen 5-0 de balanç), sense Cristina Ouviña, lesionada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)