NBA

Quarta victòria del Cavaliers en sis partits, amb 0 punts de Ricky

Han derrotat per 107-104 el Portland i el de El Masnou ha donat 7 assistències

Els Cleveland Cavaliers han sumat la seva quarta victòria en els últims sis partits al derrotar per 107-104 als Portland Trail Blazers. Ricky Rubio no ha anotat cap punt en els 31 minuts que ha jugat, però ha donat 7 assistències i ha agafat 3 rebots. El més destacat del partit ha sigut Jarret Allen, que ha fet un doble-doble amb 24 punts i 17 rebots. Els Cavaliers han tornat a jugar en el seu pavelló després d’una girna amb 3-2 amb victòries contra els Denver Nuggets i Los Angeles Clippers.

Els Sixers de Filadèlfia han sumat la seva quarta victòria al superar per 103-98 als Chicago Bulls amb una destacada actuació de Seth Curry, que ha anotat 22 punts.Els Boston Celtics han trencat la ratxa de tres derrotes seguides i ha derrotat per 79-82 els Orlando Magic amb 28 punts de Jaylen Brown. Els Dallas Mavericks han guanyat per un punt, (108-109) als San Antonio Spurs amb una bona actuació de Jalen Brunson que ha anotat 31 punts i ha agafat 10 rebots. També ha fet un doble-doble Luka Doncic amb 23 punts i 12 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)