Lliga femenina

Laia Palau escenifica el seu adeu de la selecció espanyola

Laia Palau (Barcelona, 1979) ha escenificat a Alcobendas l’anunci de la seva retirada de la selecció espanyola, acompanyada del president de la FEB Jorge Garbajosa i coincidint amb la primera aturada de seleccions després dels Jocs. La capitana de l’Spar Girona ha guanyat dotze medalles internacionals i la seva presència en l’equip coincideix amb l’època daurada del bàsquet femení a l’estat.

3 ors en l’Europeu, 1 plata olímpica i una en un mundial, 1 plata europea, 2 bronzes mundials i 4 continentals en 19 anys i 314 cops internacional amb la selecció espanyola, una xifra que ni en la categoria masculina s’ha superat. En aquestes gairebé dues dècades Palau ha sumat 1.839 punts (6 de mitjana), 684 rebots (2,2) i 838 assistències (2,7).

“Em retiro de la selecció. Toa aquesta setmana he tingut un conflicte intern de què havia de dir. Em surt molt bé quan parlo de tots, de l’equip i de la gent, però quan ho he de fer de mi mateixa i davant de tothom em costa una mica més. He de dir gràcies, i no seguint una convenció o per educació sinó gràcies a tots i a la vida, que tant m’ha donat perquè no em podia imaginar que això pogués ser millor” ha dit Laia Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)