ACB

Que el rècord no s’aturi aquí

Bàsquet. ACB. El Barça, que encadena nou victòries seguides, intentarà superar el València de l’exblaugrana Claver, lesionat, i acostar-se al sostre del 1976 de catorze triomfs consecutius

El Barça rep avui (18.30 h, Movistar) el València, que posarà a prova la ratxa històrica dels blaugrana, que encadenen nou victòries seguides. Els de Jasikevicus volen allargar la ratxa per intentar superar el sostre, que data del 1976, amb catorze triomfs seguits. Els valencians arriben amb baixes però amb la confiança que els ha donat la remuntada de 21 punts a la pista del Virtus de Bolonya de Sergio Scariolo a l’Eurocopa. En el València no hi serà l’exBarça Claver, Dimitrijevic ni Mike Tobey, operat.

Inauguració a la botiga

Ahir es va estrenar al Barça Store una zona destinada únicament a la secció de bàsquet, on, després de molt temps sense poder-ho fer, es podran comprar samarretes de bàsquet. Hi havia Jasikevicius, Sergi Martínez i l’MVP de la 9a jornada d’Eurolliga Mirotic. El montenegrí va acabar amb 37 de valoració, igualant el seu rècord, amb 22 punts, 8 rebots, 4/4 de dos i 4/4 triples.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)