Eurocopa

La Penya anul·la el MoraBanc i ja és líder a Europa (90-80)

Els verd-i-negres han trencat el matx en un segon quart de llibre amb un parcial de 30-16 (53-36)

La Penya s’ha situat líder de l’Eurocopa en superar el MoraBanc Andorra (90-80) en un partit on ha estat pletòric en un primer temps impecable on ja guanyava de 17 punts.

Els verd-i-negres han començat a remolc d’un MoraBanc més encertat (9-13). Però l’entrada a pista de Zagars després de cinc mesos de lesió ha revolucionat el matx amb Parra i Birgander augmentant el nivell d’intensitat. Els de Carles Duran han fet un 11-0 (28-20). En aquesta fase del matx Joel Parra ha explotat amb 10 punts seguits jugant al pal baix i castigant constantment (36-25). La Penya estava llançada i amb Ribas i Tomic formant una societat impressionant ha marxat al descans amb el màxim avantatge (53-36).

Al tercer quart els verd-i-negres han augmentat encara més la intensitat i el MoraBanc s’ha vist impotent per intentar redreçar el rumb. Un triple de Ventura, avui amb molt protagonisme, i dos tirs lliures han situat els20 punts de renda (68-48). Allà s’ha trencat el partit i Carles Duran ha aprofitat per donar minuts a Zagars, que ha estat espectacular amb 12 punts, 2 triples i accions de talent. També ha jugat el jove Maronka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)