LEB Or

Marc Gasol anunciarà dijous a Fontajau el seu retorn

El president del Bàsquet Girona reforçarà la plantilla de l’equip de la LEB Or i complirà la promesa de retirar-se jugant un últim curs a la ciutat

El Bàsquet Girona ha convocat als mitjans a un acte oficial de Marc Gasol a la pista central de Fontajau (19.30 h). S’espera que en la trobada el president anunciï el seu retorn a les pistes com a membre de l’equip de la LEB Or. El propi Gasol ha convidat en el seu compte d’Instagram als seus seguidors a l’acte amb un missatge prou explícit: “Bones. Si us va bé, ens veiem aquest dijous a dos quarts de vuit a Fontajau. Us vull explicar una cosa”.

Amb el seu retorn Gasol (36 anys) reforçarà la plantilla de l’equip de la LEB OR –que ha encaixat set derrotes seguides– i complirà la promesa de retirar-se jugant un últim curs a la ciutat que el va veure triomfar abans de fer el salt a l’NBA.

Quedarà pendent una última incògnita. Qui serà l’entrenador que portarà l’equip. Carles Marco va ser destituït i Jordi Sargatal se’n va fer càrrec de forma, teòricament, provisional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)