Eurolliga

El Barça té una festa rodona amb triomf i debut de Villar i Nnaji (96-73)

Oriola (25 de valoració) és l’MVP del partit i el base Jokubaitis (15) contra el seu exZalgiris

El Barça, que tindrà sis setmanes de baixa a Nick Calathes després de confirmar-se que té una fractura proximal del peroné esquerre, sense Higgins, ni Abrines ni Davies -amb la selecció d’Uganda- s’ha passejat contra un Zalgiris que s’ha desfet amb molta facilitat (96-73) amb 27 assistències i recital de triples (14/26). Els de Jasikevicius continuen líders. El Barça ha acabat el matx amb un cinc de la casa: Rafa Villar, Caicedo, Sergi Martínez i James Nnaji.

Els blaugrana han trobat l’explosió inicial dels lituans (5-11) però amb Mirotic de referent (8 punts) ha capgirat el marcador (16-15). A 2:45 per acabar el primer quart Jasikevicius ha donat entrada ja del jove Caicedo davant la necessitat de fer rotacions. La primera estirada blaugrana ha estat després de l’11-15 fent un parcial de 18-4 (29-19) amb el segon triple de Sergi Martínez. La igualtat s’ha mantingut fins el 29-23 però a partir de llavors el Barça ha trencat el matx agafant 17 punts de renda (50-33) amb Oriola (10 punts) i Hayes (7) sumant-se a la festa. Al descans 52-38.

Al tercer quart els blaugrana van mantenir la diferència perquè el Zalgiris va aguantar el potencial del Barça. Però els de Jasikevicius han trencat el matx a l’inici del darrer període agafant 26 punts de renda (90-64) i acabant amb quatre joves de la casa amb el debut de Rafa Villar i James Nnaji, de 17 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)