Lliga femenina

Un extraordinari Cadí La Seu guanya un potent València (64-60)

Les urgellenques derroten el segon, que venia de sis victòries consecutives

El Cadí La Seu ha aconseguit una victòria de prestigi en un extraordinari partit contra el València per 64-60. Les urgellenques s’han fet molt grans contra el fins ara segon classificat i que portava sis victòries consecutives, i en uns impressionats dos minuts finals –6-0 de parcial–, han superat a un gran rival.

La bona defensa inicial del conjunt urgellenc l’ha situat ràpidament amb avantatge (9-4) en el minut quatre, però el conjunt valencià ha reaccionat amb un parcial de 0-8 (9-12) i ja s’ha pogut veure des de la inici que la lluita i els canvi de signe de l’enfrontament odia ser constant. El conjunt local s’ha tornat a posar per davant, però s’ha arribat al final del primer quart amb un ajustat 13-15 pel conjunt visitant. La defensa del Cadí, robant la pilota i fent taps, ha sigut molt bona en l’inici del segon quart i amb un parcial de 10-0 – amb 4 punts de Pujol i 4 de Tunstull–, s’ha posat vuit punts per sobre (23-15). El València ha demostrat que és un dels grans equips de la lliga i uns minuts més tard l’hi ha tornat el parcial amb un 0-9 i s’ha tornat a posar per davant (27-29). El Cadí La Seu ha continuat lluitant i amb un triple en l’últim segon de Lukacovicova ha arribat al descans amb avantatge (33-31).

La igualtat entre els dos equips ha presidit el tercer quart i amb les alternatives en el marcador s’ha arribat als darrers deu minuts amb un empat, 47-47. El Cadí La Seu ha lluitat i ha plantat cara al valència en tot moment i ha cregut en la victòria. A dos minuts i mig del final perdia per 58-60 i ha estat quan ha tret tot el seu potencial, tant en ataca com en defensa i amb un 6-0 s’ha situat amb 64-60 i s’ha emportat el triomf.