Eurolliga

L’Spar Girona compleix l’expedient amb el Gdynia (80-70)

L’Spar Girona ha sumat el quart triomf a l’Eurolliga, el segon a Fontajau, i tanca la primera volta 4-3. Un partit poc vistós i sense Frida Eldebrink, lesionada al bessó dret, en què Júlia Soler ha acabat corejada abans de la seva cessió al Cadí

Narcotitzant

Bertsch després de fer volar López tancava el primer quart amb empat a 18, amb les poloneses adormint el joc amb la defensa zonal que a l’inici del segon parcial l’Uni sí que podia superar: 27-21, temps mort visitant a 8:18, triple de Gardner, el quart de les grogues i de quatre jugadores diferents (6-6 Burke, 13-11 Drameh i 16-11 Flores). Però el Gdynia anotava de tres en tres (27-24, 2/3) i Julbe havia d’aturar el rellotge a 3:00 pel descans després del segon triple visitant seguit (31-34 Bertsch i Kunec). Burke després de recuperació i assistida per Palau ha tornat a posar l’Spar Girona per davant (37-36) malgrat el 15/39 tirs de camp (13-28 les blaves).

El 7-0 amb triple de Gardner donava la màxima a l’Spar Girona abans de les rotacions (48-41 Burke de 4,6 m) però la proposta del Gdynia anul·lava l’encert gironí i Julbe havia d’apostar per quatre petites –Palau per Burke a 3:21– i eren els tirs lliures els que donaven aire a l’Uni (50-43 Soler), fins al triple de Flores (53-43) a 1:56 i amb Palau invertint-li la pilota des de la posició de quatre. Kastanek s’hi ha tornat (53-46). I Palau (56-46). Soler no ha pogut i sí Bertsch (56-49) i Gardner (59-49) per tancar el tercer quart amb 5 triples seguits.

Aire

Gustafson s’ha afegit a la festa (61-52) després de la màxima de l’Uni (61-49 Labuckiene) i la interior visitant presentava candidatura amb 5 punts més seguits (63-59) en dues accions continuades. Gardner en suspensió (65-59 i 67-61) era una bombona d’oxigen, el que treia l’Spar Girona per fer esgotar una possessió amb 1-3-1 després de tir lliure (69-63 Reisingerová).

Drammeh a 2:46 trencava la dinàmica des de lluny (74-65) i després d’ofensiu de l’esquerrana Reisingerová feia el 77-68 de sota. Una falta molt justa i al límit i la posterior tècnica al Gdynia han fet que Gardner i Palau deixessin el 78-68 a un minut just i, l’ofensiu als errors de la capitana acabava amb bomba de la sueca a 44.8 (80-68).