Lliga femenina

El dia 1 d’Onyenwere

Michaela Onyenwere (1,83 m, 1999) ja és una més en la plantilla de l’Spar Girona, després de fer el seu primer entrenament amb l’Uni a Fontajau. L’alera-pivot podria debutar aquest diumenge contra el Gernika en funció de com es trobi de la lesió que es va fer al final de la temporada de la WNBA, de la qual en va ser la rookie de l’any amb les Liberty de Nova York.

Onyenwere, que ha arribat ara per fer-ho amb l’alta mèdica sota el braç, no ocupa plaça d’extracomunitària a les competicions FEB perquè té passaport nigerià –és Cotonou, com Adaora Elonu les dues darreres temporades a l’Uni– però sí en les competicions FIBA. A l’Eurolliga, doncs, si juga no ho podran fer Rebekah Gardner o Kennedy Burke. L’alera es troba en el seu millor moment de forma i l’alera pivot, que va jugar amb Onyenwere a la universitat d’UCLA, és la màxima anotadora de la competició amb 20,6 punts de mitjana. La lesió de Frida Eldebrink i la marxa de Júlia Soler deixa el perímetre de l’Uni amb poques peces, fet que impediria la darrera jugadora en arribar a debutar a l’Eurolliga. El club pot fer quatre canvis –queden els set partits de la segona volta i els hipotètics quarts de final i final a quatre– al llarg de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)