Lliga femenina

Michaela Onyenwere, una més

Bàsquet. L’alera pivot, que podria debutar demà, no és extracomunitària a la FEB però sí a la FIBA, com Gardner i Burke. En l’Eurolliga, una s’ha de quedar fora i hi ha quatre canvis a fer

L’Spar Girona ja disposa de Michaela Onyenwere (1,83 m, 1999), que ahir es va exercitar amb el grup a Fontajau. L’alera pivot podria debutar demà contra el Gernika (18 h Fontajau), segons com estigui de la lesió que es va fer al final de la temporada de la WNBA, en què va ser la rookie de l’any amb les Liberty de Nova York.

Onyenwere, que ha arribat ara un cop ha rebut l’alta mèdica, no ocupa plaça d’extracomunitària a les competicions FEB perquè té passaport nigerià –és Cotonou– però sí en les competicions FIBA. En l’Eurolliga, doncs, si juga no ho podran fer Rebekah Gardner o Kennedy Burke. L’alera està en el seu millor moment de forma i l’alera pivot, que va jugar amb Onyenwere a la Universitat d’UCLA, és la màxima anotadora de la competició amb 20,6 de mitjana.

María Araújo està en l’últim tram de la seva recuperació i podria tornar aviat –la lesió és de final de març–. Frida Eldebrink en té per unes setmanes i amb la marxa de Júlia Soler el perímetre de l’Uni té poques peces –Palau, Flores i Drammeh, a més de Gardner–, un fet que impediria a l’última jugadora d’arribar debutar en l’Eurolliga immediatament. L’Uni, amb Burke com a única alera pivot, a més de Reisingerová, Labuckiene i López d’interiors, pot fer quatre canvis d’extracomunitària en l’Eurolliga.

L’Spar Girona ha acabat la primera volta en segon lloc, amb 4-3 de balanç empatat amb Schio –pròxim rival a Fontajau, el dia 15–, Fenerbahçe i Galatasaray. I té un triomf més que el Landes i el Kursk. Queden els set partits de la segona volta –tres a casa, dos contra els dos que tenen 3-4– i els hipotètics quarts i final a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)