Lliga femenina

Michaela Onyenwere no debutarà encara amb l’Spar Girona

Michaela Onyenwere va arribar dijous a Girona i ahir ja es va exercitar amb l’Spar Girona, però demà no debutarà en el partit de lliga contra el Gernika a Fontajau, tal com ha explicat Laura Antoja en la prèvia: “Està en el procés de passar la revisió mèdica, encara estem en aquests dies, i anar-la incorporant. Passaran uns dies encara per veure-la jugar: demà no debuta”. “Qualsevol lesió, o pèrdua d’una jugadora de rotació és una mala notícia per a un equip. Venim d’on venim i ens n’hem sortit, però s’hi ha de posar energia, esforçar-se sobretot mentalment i no perdre el treball diari que és el que després ens dona resultats. Serà dur, no és fàcil quan vas perdent peces i quan havíem arribat a un nivell de joc que feia gaudir a la gent tant en atac com en defensa. En les temporades passen coses i és així” diu la ma dreta d’Alfred Julbe sobre la plantilla de l’Uni, en quadre per la lesió de Frida Eldebrink i la marxa de Júlia Soler cedida al Cadí. Unes baixes que s’afegeixen a les de María Araújo i la mateixa Michaela Onyenwere.

La condició d’extracomunitària en les competicions FIBA de la rookie de l’any a la WNBA fa pensar que el club no hi comptarà per a l’Eurolliga en un primer moment, més encara vist el dolç moment de forma pel qual passen les altres dues jugadores nord-americanes, Rebekah Gardner i Kennedy Burke.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)