ACB

Pérez, en el darrer segon

Bàsquet. El Baxi Manresa derrota en la pròrroga el Tenerife després d’un partit intens i amb alternatives que tots dos podrien haver guanyat

Baxi Manresa 95 Lenovo Tenerife 93

BAXI MANRESA:Jou (11), Moneke (22), Thomasson (19), Pérez (16) i Sima (4) –cinc inicial–; Francisco, Garcia (7), Martínez (1), Valtonen, Bako (8) i Maye (7). 26/42 de 2 punts. 10/25 triples (3 Jou i Pérez, 2 Moneke i 1 Garcia i Thomasson). 13/18 tirs lliures. 37 rebots (9 Moneke). 20 assistències (9 Garcia) i 107 de valoració (27 Moneke).LENOVO TENERIFE:Fitipaldo (16), Salin (7), Shermadini (2), Wiltjer (13) i Doornekamp (3) –cinc inicial–; Borg (2), Huertas (13), Rodríguez (2), Sastre (4), Sulejmanovic (11) i Guerra (20). 30/48 de 2 punts. 6/23 triples (1 Fitipaldo, Huertas, Salin, Sulejmanovic, Wiltjer i Doornekamp). 15/19 tirs lliures. i 103 de valoració (27 Fitipaldo).PARCIALS:17-19, 18-10 (35-29), 29-27 (64-56), 17-25 (81-81) i 14-12 (95-93).

Dani Pérez va aconseguir la cistella de la victòria del Baxi Manresa en el darrer segon de la pròrroga (95-93) i el conjunt del Bages continua amb la ratxa de victòries a casa, cinc. El partit contra el Lenovo Tenerife, el tercer, va ser molt intens i va tenir alternatives en el joc i en el marcador. Els locals van arribar a guanyar de 12 punts en el tercer quart (59-47), però els darrers deu minuts del partit van ser dominats pels illencs.

Tot i això, els manresans van poder aconseguir la victòria amb una cistella de Thomasson que va fer pujar el 81-79 en el marcador. Quedava mig segon i el Tenerife va buscar un triple. Dani Pérez va fer falta en el llançament de tres punts i els visitants van tenir tres tirs lliures per guanyar. Salin només en va anotar dos i es va arribar a la pròrroga. El temps suplementari va ser igualat fins que Dani Pérez va sentenciar.

Abans del partit es va fer un minut de silenci en memòria de Lluís Alcañiz, un dels grans capitans del Manresa.