ACB

La Penya s’endú un final d’infart contra el Múrcia (83-77)

La jugada clau ha estat una antiesportiva de Davis a 52 segons pel final amb 77-78

La Penya ha guanyat un final d’infart contra el Múrcia i fa un pas clau en el seu camí cap a la copa (83-77).

Els verd-i-negres han trobat el seus millors minuts amb l’entrada a pista de Bassas que després de tres mesos ha hagut d’assumir molta responsabilitat per la tercera falta de Vives. Bassas, amb 9 punts, i Tomic (11) han liderat els de Carles Duran que han arribat a agafar 11 punts de renda (39-28). Però al tram final, tres errors defensius de la Penya, han permès als de Sito Alonso entrar dins el matx (47-43).

Al tercer quart el Múrcia ha anotat dos triples seguits i s’han posat per davant (47-49) posant pressió. El partit ha entrat en una fase d’igualtat fins al tram final. En els últims sis minuts ha estat una autèntica batalla on els tirs lliures han estat determinants. A 52 segons per acabar el matx hi ha hagut la jugada clau. Davis ha empès a Ribas quan s’havia xiulat la falta sobre Taylor i els àrbitres han revisat l’acció i han xiulat antiesportiva amb 76-77. Bassas ha anotat els dos tirs lliures (78-77). La sentència però ha arribat a 10 segons pel final amb un triple al límit de la possessió de Willis (83-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)