ACB

Exum serà avui del Barça si supera les proves mèdiques

Bàsquet. L’australià, bronze en els últims Jocs Olímpics, ha estat set cursos a l’NBA però ha tingut tres lesions importants tot i que només té 26 anys

245

partits

a l’NBA des del 2014

Dante Exum (Melbourne, 13/7/1995) serà avui nou combo del Barça si supera les proves mèdiques. El club blaugrana ja ha rebut els últims dies tots els papers sobre la situació física i mèdica del jugador, però es volen assegurar in situ amb metges del club que està en bones condicions tot i ser un fitxatge de risc. Exum es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll esquerre el 2015, cosa que va fer que no pogués jugar tota la temporada. Després, el 2017 va tenir uns luxació a l’espatlla esquerra que va fer que només pogués jugar 14 partits el curs 2017/2018. I per rematar la mala sort, el 2019 va tenir un trencament parcial del tendó del genoll dret jugant 35 partits (11 amb els Jazz i 24 amb els Cavs després de ser traspassat). Durant les set temporades que ha estat a l’NBA l’australià ha jugat 245 partits però mai amb continuïtat i ara vol demostrar, amb un contracte de tres mesos amb el Barça, que pot tornar a jugar a nivell alt. Aquest curs va arrencar-lo als Rockets però no ha arribat ni a debutar. On sí que va brillar va ser als Jocs Olímpics de Tòquio, on va ser medalla de bronze amb el seu país fent una mitjana de 9 punts i 2,8 assistències. Pot actuar en les tres posicions de perímetre i podria debutar divendres contra el Madrid si supera les proves mèdiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)