ACB

Tomic, més ofensiu que mai

Bàsquet. ACB. El pivot de la Penya suma 14,6 punts de mitjana superant els 12,9 del curs passat i els 12,4 del seu millor any al Barça; a Manresa l’espectacle es diu Moneke (13,8 punts)

Ja han passat 11 jornades de l’ACB i en la segona posició de la llista de millors jugadors hi ha el pivot de la Penya Ante Tomic (18,7 punts de valoració), seguit per l’espectacle del Baxi Manresa Chima Moneke, un jugador que també va mirar a l’estiu la Penya (18,3), i de l’estrella del Barça Nikola Mirotic (18,1). El bon moment del Joventut va lligat a la millor versió de Tomic des que va aterrar a l’ACB. Als seus 34 anys el croat està en un moment de forma impressionant –ha pogut descansar perquè per decisió pròpia no va amb Croàcia– anota 14,6 punts de mitjana superant els 12,9 que va fer el curs passat a Badalona i els 12,4 del seu millor any al Barça –curs 2016/17–. L’MVP fins ara de l’ACB és el pivot del València Bojan Dubljevic amb 19,9 de valoració, tot i que els valencians han tingut moltes baixes i això l’ha fet fer un pas més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)