Eurocopa

La Penya patina a la pista del Lietkabelis (87-77)

Els verd-i-negres no han estat mai amb la intensitat necessària per tombar l’equip lituà

La Penya no ha estat a l’alçada de les circumstàncies i han cedit a la pista del Lietkabelis en un partit on mai ha imposat el seu segell de joc (87-77). El Joventut, que era la millor defensa de la competició europea encaixant 65,4 punts per partit, avui n’ha rebut 87. A més, ha perdut 17 pilotes i li han pispat 13 rebots ofensius.

Els verd-i-negres s’han contagiat del ritme lent del Lietkabelis per no tenir la intensitat necessària per poder imposar el seu estil de joc. Els lituans han agafat set punts de renda (20-13). La reacció ha arribat amb l’entrada de Brandon Paul que amb 11 punts i un 3/6 triples ha igualat el matx (28-28). Al descans 41-37 sense veure la millor versió d’una Penya que ha utilitzat els 12 jugadors a la primera meitat.

Al tercer quart els verd-i-negres han sortit més intensos però sense encert en el triple i tous en defensa permeten dues cistells de Radicevic que amb quatre punts seguits situat el màxim desavantatge per la Penya (55-44). Una pèrdua al darrer segon del tercer quart ha servit perquè els lituans agreugessin la situació (61-49).

Al darrer període s’esperava la reacció dels de Carles Duran però no ha arribat. Un triple de Berzins (66-51) i ha deixat clar que la Penya simplement no estava dins el partit des del salt inicial i que no hi hauria solució. El màxim desavantatge han arribat a ser 18 punts (75-57). La impotència final ha fett que Pau Ribas hagi vist dues tècniques i hagi estat expulsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)