ACB

El Baxi Manresa reprèn el camí

Bàsquet. ACB. L’equip del Bages, cinquè (8-5), busca la sorpresa contra el Real Madrid (21 h), el líder (13-1), per continuar apuntalant la candidatura a la copa el dia del retorn de Juampi Vaulet

El Baxi Manresa, amb tots els jugadors recuperats després de dues setmanes sense competir pel brot que va assotar la plantilla, amb deu positius, i l’al·licient del debut del retornat argentí Juampi Vaulet, rep avui el Real Madrid, el líder de l’ACB amb 13-1, en el partit avançat de la dissetena jornada (21 h), la darrera de la primera volta. L’equip de Pedro Martínez és cinquè amb 8-5 i un dels clars candidats a disputar-la del 17 al 20 de gener a Granada. Un triomf contra un dels millors equips d’Europa el deixaria en una situació de privilegi amb tres partits encara pendents. El Madrid no juga des del 23 de desembre per culpa d’un brot de covid-19, però set dels jugadors afectats –Heurtel, Causeur, Poirier, Yabusele, Randolph, Hanga i Núñez–, a més del tècnic Pablo Laso, ja han tornat als entrenaments. Llull, Taylor i Alocén continuen en quarantena. L’equip blanc, doncs, arribarà amb una plantilla solvent ateses les circumstàncies. Després del dur compromís, el Baxi Manresa jugarà diumenge (17 h) a la pista del Barça (jornada 14), tot i que abans, dijous (12.30 h), rebrà el Hapoel Jerusalem en la FIBA Champions League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)