FIBA Champions

Europa, territori amic

Champions League. El Baxi recupera el partit contra el Hapoel al Nou Congost amb l’objectiu de mantenir-se invicte

El Baxi reprèn aquest migdia (12.30 h, Esport 3) la competició europea amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat i signar la sisena victòria en la fase de grups de la Champions contra un rival, el Hapoel, que necessita la victòria per assegurar-se el segon lloc i disposar del factor pista en les eliminatòries de la segona fase.

Pedro Martínez es podrà permetre el luxe de descartar un jugador dels tretze que té disponibles després de l’arribada de Vaulet, que també està inscrit en la competició. En el seu retorn a la competició de dimarts contra el Madrid en la lliga (87-92), l’equip va jugar a un altíssim nivell tot i la llarga aturada per culpa dels casos de covid que van assotar la plantilla.

El Hapoel arriba a Manresa després d’encaixar una derrota lògica en la lliga contra el Maccabi (78-83). Amb tot, l’equip manté el lideratge (9-3). El jugador més destacat és el base nord-americà Jalen Adams, un dels millors jugadors de la Champions en la fase de grups (17,8 punts, 4,4 rebots i 2,2 assistències).

Les queixes de Tavares

El Baxi també ha estat protagonista en les últimes hores per una polèmica piulada del pivot del Madrid Tavares a Twitter on es queixava d’algunes de les esmaixades que els manresans van fer “a la cara” perquè suposadament van posar en perill la seva integritat física. Li va respondre Pedro Martínez recordant que el pivot blanc és dels primers a anar a totes en les seves jugades defensives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)