Lliga femenina

Dos més ja són multitud

Bàsquet. L’Spar Girona no podrà disputar els dos propers partits, contra l’Araski i el Dynamo de Kursk, perquè hi ha dos positius més en la plantilla

L’Spar Girona no jugarà demà passat contra l’Araski ni dimecres que ve contra el Dynamo de Kursk. L’Uni va detectar dos positius en la plantilla ahir en la tornada als entrenaments després del dia de descans, que, afegits als dos de dimarts al matí el dia del partit contra l’Ensino –Iho López i Giedre Labuckiene eren les absències en el triomf sobre el conjunt gallec–, obliguen tot l’equip a fer quarantena. Les afectades es troben bé de salut –un dels dos primers positius va donar negatiu en PCR i segueixen aïllades. El protocol considera que a partir de tres casos positius hi ha brot i, per això, durant almenys una setmana no hi pot haver activitat conjunta. El següent partit seria el 16 de gener a la pista del València, que ja no va jugar el primer partit del 2022 a la pista de l’Araski pels positius propis ni jugarà aquest cap de setmana a Sant Sebastià. En l’anterior jornada a banda del partit de Fontajau només hi ha el Promete-Casademont Saragossa.

L’Uni va detectar un primer cas la setmana abans de Nadal, d’una jugadora que no havia viatjat a Istanbul en l’últim partit del 2021 en l’Eurolliga, després del qual la plantilla tenia uns dies de permís fins Sant Esteve. Des de l’aparició de la variant òmicron, doncs, hi ha cinc positius en la plantilla en aquesta sisena onada. Sense aquests dos propers partits, els següents de l’Uni a Fontajau serien el dia 26 i el 30 de gener, contra el Landes i el Promete en l’Eurolliga i la lliga. L’equip té dos partits per setmana fins a l’1 de febrer, quan s’acaba la fase de grups de la competició europea i comença la segona finestra FIBA del curs. La competició femenina de clubs es reprèn, després, el 17 de febrer –a Leganés per l’Uni– amb la visita del Cadí a Fontajau el cap de setmana (dia 20).

També en l’Eurolliga

L’Spar Girona-Araski era, per ordre cronològic, el quart partit de la jornada 16 de la Lliga Femenina ajornat. Els primers van ser els de l’Avenida i el València a a Tenerife i a Sant Sebastià, respectivament, abans d’ahir al matí. El tercer era al vespre, el Cadí-Estudiantes pels casos en l’equip de Madrid. En l’Eurolliga, que torna dimecres que ve, ahir també s’ajornaven el Schio-Gdynia i el Landes-Galatasaray. Els tres darrers equips són els rivals que queden a l’Uni en la fase de grups, a més del Kursk.

PROTOCOL

Amb 3 positius tot l’equip ha de fer quarantena. Les afectades es troben bé de salut

ÒMICRON

5
casos
hi ha hagut en l’Uni des que va esclatar la sisena onada amb la variant més contagiosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)