Eurocopa

La Penya fa una exhibició al tercer quart (100-77) i es manté líder

La defensa de Ventura sobre McCollum i el joc col·lectiu al darrera, determinant; Tomic, expulsat

La Penya continua líder després de superar un rival directe com el Lokomotiv Kuban (100-77) en un partit de gran nivell. La igualtat s’ha mantingut fins als últims cinc minuts de del tercer quart quan la Penya ha fet un parcial de 31-5 i ha sentenciat (84-58) al millor equip en atac de l’Eurocopa.

El matx ha començat amb els russos exhibint el seu potencial ofensiu i perquè són el millor equip en atac de la competició. Al primer quart ha endossat 27 punts a la Penya amb Motley fent molt mal i McCollum aprofitant els regals arbitrals (13 punts). Però després del 18-26 hi ha hagut un temps mort de Carles Duran i ha canviat la dinàmica. Ferran Bassas s’ha endollat amb quatre triples seguits que han canviat el signe del matx (37-29). Al descans però tot estava obert. 50-46.

Al tercer quart Ante Tomic ha estat expulsat amb dues tècniques seguides per protestar i el Lokomotiv Kuban ha empatat (53-53). Però la Penya ha reaccionat amb Willis i Brodziansky destacant i jugant junts en el joc interior mentre Vives s’ha multiplicat per fer un 31-5 (84-58). Ventura ha ofegat McCollum. El darrer quart ha estat de pur tràmit amb Brodziansky com a MVP (31 punts). La màxima avantatge han estat 28 punts (97-66).