Eurolliga

El Barça enfonsa de nou el campió de l’Eurolliga (82-77)

Jokubaitis ha assumit el lideratge en el tram final amb cistelles de mèrit i sentenciant a 21 segons amb 80-77

El Barça ha tornat a superar el vigent campió de l’Eurolliga (82-77) en un final d’infart i ha llançat un clar missatge que vol la revenja del curs passat. De moment els de Jasikevicius li han guanyat els dos partits de la lliga regular.

Els blaugrana han començat marcant la pauta amb Mirotic (9 punts) com a gran referent amb dos triples (17-9). A més, les coses s'han posat bé per als blaugrana perquè Micic ha comès la seva tercera falta personal amb 22-21. Un triple de Moerman, el primer que feia l’equip turc, ha situat per primera vegada per davant l’Efes en el marcador (22-24). Han estat els millors minuts dels turcs (26-32) amb Larkin imparable (9 punts). Al descans, tot obert (40-41). La primera meitat ha tingut moltes interrupcions, amb 26 faltes i 31 tirs lliures. A més, els turcs han atrapat 17 rebots i no han permès córrer els blaugrana. Sort dels 3/14 triples de l’Efes.

En el tercer quart només ha fet falta 2:33 minuts per veure el xou impresentable d’Ataman, que ha protestat una falta en atac de Dunston i ho ha fet amb tanta falta de respecte que ha rebut dues tècniques i ha estat expulsat. El tècnic ha estat dos minuts sense voler marxar de la pista i quan ho ha fet ha estat amb gestos despectius cap a l’afició del Barça dient-los que ell és el campió de l’Eurolliga. Amb 49-43 els blaugrana han augmentat la diferència (51-43). Però amb Micic com a líder, juntament amb Larkin, els turcs s’han posat a un sol punt (73-72). En aquesta fase Jokubaitis ha anotat cistelles de gran qualitat per liderar un parcial de 7-0 (80-72) que semblava sentenciar. Però l’Efes ha reaccionat (80-77) i en un final èpic els blaugrana han sentenciat a 21 segons pel final amb una cistella amb falta personal de Micic (82-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)