Lliga femenina

El Cadí la Seu no pot fer res davant la gran defensa del Casademont (71-42)

Ha notat la falta de ritme de competició a la pista del quart de la lliga femenina

El Cadí la Seu ha encaixat una clara derrota per 71-42) en la seva visita a la pista del Casademont Saragossa, el quart de la lliga femenina. El conjunt urgellenc no ha pogut fer res davant la gran defensa del seu rival, que en dues ocasions l’ha deixat cinc minuts sense anotar, i també ha notat la falta de competició, ja que te partit ajornats i no jugava des de l’any passat.

El Cadí ha fet un bon inici de partit (10-10) en el minut cinc, però a partir d’aquí no ha pogut amb les aragoneses que amb un parcial de 12-0 han arribat al final del primer quart amb una clara avantatge de 22-10. L’inici del segon quart les urgellenques han pujar un xic la seva defensa, s’han apropar en el marcador (27-23) i han tornat a entrar en el partit dirigides per Pivec que ha anotat deu punts. S’ha arribat al descans amb avantatge pel Casademont Saragossa per 33-27.

En el tercer quart el Cadí La Seu s’ha tornat a trobar una defensa sòlida al seu davant i ha tornat a encaixar un parcial clar de 9-0 (49-35). La diferències de les aragoneses, que han sumat la seva quarta victòria consecutiva, ha arribat als vint punts (60-40) a sis minuts del final i el Cadí la Seu ha desaparegut de la pista. Les màximes anotadora han estat Pivec amb 12 punts i Etxarri amb 10. El Cadí ha estat nefast en els triples amb un 0 de 12.