ACB

La Penya venç a Lugo i assoleix el bitllet per a la Copa (87-90)

Els verd-i-negres han tingut sang freda en els moments calents i ha sentenciat el Breogán

La Penya s’ha classificat per a la Copa després d’un triomf de caràcter a Lugo contra un dels equips revelació de la lliga (87-90).

El Joventut ha topat amb una sortida explosiva del Breogán que literalment li ha passat per sobre. Els gallecs han forçat moltes pèrdues de pilota a la Penya que no se sentia còmoda. En atac han aprofitat el lideratge de Musa per agafar un màxim avantatge d’11 punts (21-10). Però l’entrada a pista de la segona unitat dels de Carles Duran ha permès augmentar el nivell d’intensitat i tres triples seguits de Bassas han servit per empatar (27-27). A ell se li ha sumat Ribas que amb dos triples ha donat el màxim avantatge del matx (32-37) abans del descans (34-37).

Després d’un tercer igualat el darrer període ha arrencat amb un triple de Ribas (59-65). En aquesta fase Vives ha fet un recital de gestió de joc i amb un triple ha donat el màxim avantatge del matx (62-74). Birgander ha estat decisiu defensivament. El Breogán ha reaccionat i s’ha posat a només set punts (71-78) a 1:53 pel final. Però en un final d’infart Bassas ha anotat dos triples impressionants per sentenciar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)