FIBA Champions

El Baxi pot conèixer avui els seus rivals europeus

Bàsquet. En la següent fase, de quatre equips, hi haurà el Tofas Bursa turc i els altres dos sortiran del Burgos-Darussafaka i del Treviso-Lavrio

El Baxi Manresa podria conèixer aquest vespre els altres dos rivals que queden per definir per a la següent fase de la FIBA Champions League. Els manresans, que van quedar primers de grup, es van classificar directament per a la següent fase, una lligueta amb quatre equips. De moment els de Pedro Martínez jugaran segur contra el Tofas Bursa turc. El tercer equip sortirà entre el Burgos i el Darussafaka, també turc, i entre el Lavrio Megabolt (7è a la lliga grega 5-6) i el Nutribullet Treviso (12è a la lliga italiana amb 6-8). Les eliminatòries són al millor de tres partits. Per tant, no compten els punts en els triomfs, sinó que passa el primer que guanya dos partits. El Burgos va guanyar el Darussafaka (83-78) quan hi havia Salva Maldonado, i el Treviso va apallissar el Lavrio (87-72). Avui juguen a Turquia (18 h) i a Grècia (18.30 h) el segon assalt.

Txemi Urtasun, fitxat

D’altra banda, el Baxi Manresa i Txemi Urtasun arriben a un acord fins a final de temporada. Finalment, el veterà escorta reforçarà el conjunt de Pedro Martínez després de començar a entrenar-se amb l’equip fa uns dies. Urtasun arriba procedent del Panteras de Aguascalientes a Mèxic. Urtasun (nascut el 30 d’abril del 1984 a Pamplona), de 37 anys, amb una dilatada experiència a l’ACB i a LEB Or, ha estat, en aquest inici de temporada, a les files del Panteras de Aguascalientes, on, amb 23 minuts de joc, ha fet els següents números: 12,2 punts, 2,4 rebots i 2,2 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)