LEB Or

El Força Lleida supera el Girona de manera molt clara (86-65)

Marc Gasol només juga els tres primers minuts i mig

El Girona ha encaixat la segona derrota seguida, a la pista del Força Lleida, amb Marc Gasol amb problemes musculars que només li han permès jugar 3:23 des del salt inicial. Els lleidatans han manat des de l’inici i amb una molt bona defensa han deixat en evidència els recursos gironins (6/24 triples) per acabar jugant de cara a la galeria (80-63 i 82-65 Badji) per acabar amb la màxima (86-65 Carrera, autor de 20 punts).

A remolc

Badji començava amb tres esmaixades en quatre minuts i des de 4 metres anotava el 10-6, amb Gasol a la banqueta amb un problema muscular al bessó a 6:37 i Jawara aguantant els blancs amb dues cistelles. El noruec ha comès la segona sobre Carrera (12-6) i Sevillano amb addicional després de recuperació ajustava el resultat abans que el veneçolà s’estrenés en joc amb el primer triple del partit (16-11) i, el segon, era el que tancava el primer quart in extremis de mig camp de Lafuente (21-15).

Estira i arronsa

Sàbat de dos i de tres (el Girona duia 0/9 de 6,75 m) s’ha carregat l’equip a l’esquena a l’inici del segon quart (24-20) i, oberta la llauna, Schaftenaar repetia (26-23). Dos triples locals i un contraatac (Rosa 35-28 a 3:47) tornava a ampliar el marge després que Delgado de tir lliure el deixés al mínim (27-26). Jawara tornava al parquet després de temps mort gironí i Franch castigava el bloqueig defensat per darrere (35-31). El portuguès acostava el Girona (40-37) i Vila fallava el triple per l’empat abans que Carrera amb 2+1 seguís fent el seu paper (43-37, 12è punt) amb Jawara carregat amb la tercera i González de fora cap a dins tanqués la primera meitat amb la màxima local (45-37).

La mateixa pedra

Carrera marxava amb tres faltes a 4:41 per acabar el tercer quart (50-45 Jawara al tir lliure) i el triple de Kavas (53-45) ensorrava l’esforç gironí , tou al darrere (55-45 Rosa molt fàcil). Sevillano després de temps mort visitant i al límit de la possessió clavava el triple (57-50, 4/20) però González amb poca oposició de lluny deixava el (60-51) al final del tercer quart.

Un miratge

Sàbat ha obert l’últim quart des de 9 metres (60-54) i Sorolla en la continuació al bloqueig apropava el Girona (60-56). Però el Força Lleida ha tret Carrera després de temps mort a 8 minuts i mig i amb un sol atac l’antiesportiva de Vecvagars acabava amb triple de Kavas (65-56) abans que Schreiner anotés el seu cinquè punt en el 8-0 de tres (68-56). El temps mort del Girona no ha resolt els problemes: 70-56 González, 72-56 Carrera i 75-56 Schreiner de 6,75 m. Franch ha fet el 6/24 en els minuts de les escombraries (77-63 a 2:58).