ACB

El Barça trenca els pronòstics i talla la ratxa del Madrid (75-85)

Els blaugrana han fet un treball defensiu espectacular (56-68) els 35 primers minuts

El Barça (12-3) ha tallat la ratxa victoriosa del Madrid (75-85) que portava 22 victòries als últims 23 partits i retalla la diferència amb l’equip blanc (16-2) en el liderat del grup. Si els blaugrana guanyessin tots els partits que resten acabaria líder de la lliga regular. La defensa dels de Jasikevicius ha estat impressionant ofegant el potencial blanc durant els primers 35 minuts (56-68). En un final de màxima igualtat i tensió els blaugrana han sabut gestionar millor les emocions. Sanli i Kuric han estat el màxim anotador amb 17 punts.

La posada en escena dels blaugrana ha estat perfecte amb un Kuric imparable des de la llarga distància (10-15). Els blancs han reaccionat coincidint amb l’entrada de Mirotic i Jokubaitis (16-15). En aquest minut 9 del partit és quan s’ha aturat el partit per retre un homenatge a Felipe Reyes. La igualtat ha seguit fins al descans (33-35) amb un 6/7 triples del Barça.

Al tercer quart els blaugrana han augmentat la diferència fins als 12 punts (56-68) després d’un triple de Smits. Però ha aparegut l’esperit i el punt d’honor del Madrid per remuntar el matx amb un parcial de 10-0 (66-68) i tornar a posar-se dins el matx provocant el temps mort blaugrana. Rudy ha fallat el triple per posar els blancs per davant. Del possible 69-68 s’ha passat a un 66-71 des del tir lliure. Ha entrat Deck per frenar Mirotic. En un final de màxima tensió els blaugrana han sabut gestionar millor les emocions i jugar amb més paciència mentre el Madrid ha estat víctima de la pressió per tenir unes decisions finals equivocades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)