NBA

Els Sixers d’Embiid fulminen els Lakers sense LeBron

Els Warriors, amb la parella Curry (29 punts) i Klay Thompson (23) imparable, supera els TWolves

Els Lakers, sense LeBron James amb problemes al genoll, no han tingut opció contra uns Sixers (105-87) al Wells Fargo Center on on la notícia ha estat que Joel Embiid no ha superat els 30 punts com fa sempre. Avui n’ha fet 26 amb 9 rebots i 7 assistències. També ha brillat Maxey (14 punts, 10 assistències i 7 rebots) i Tobias Harris (23 punts). Però ha tornat a ser el líder dels de Philadelphia. Els californians han tingut a Anthony Davis (31 punts i 12 rebots) el seu referent juntament amb Westbrook (20).

D’altra banda, en el Chase Center de San Francisco els Warriors han fet un festival ofensiu (124-115) contra els TWolves. Stephen Curry ha acabat com a màxim anotador dels californians amb 29 punts (6/10 triples), Klay Thompson ha brillat amb 23 punts (5/9 triples) en 27 minuts de joc i Wiggins torna a ser determinant (19). Curry s’ha convertit en el 51è màxim anotador de la història de l’NBA superant Clifford Robinson i és a 63 punts de superar Bernad King. Pels TWolves el tàndem Anthony Towns (31+12) i Anthony Edwards (27) no ha estat suficient. Leandro Bolmaro continua sense jugar amb el primer equip. L’anècdota ha estat que Carmelo Anthony s’ha encarat amb dos aficionats que han estat expulsats dels seus seients per falta de respecte. Finalment ja s’han fet oficials els titulars de l’All Star Game: els capitans seran Kevin Durant -si és que pot jugar- i LeBron James, els exteriors Trae Young, DeMar DeRozan, Stephen Curry i Ja Morant i els interiors Andrew Wiggins, Nikola Jokic, Giannis Antetokounmpo i Joel Embiid..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)