NBA

Russell Westbrook, insuficient per a la victòria dels Lakers

Els 35 punts de Russell Westbrook no són suficients perquè els Lakers, sense LeBron James, Anthony Davis ni Malik Monk, superin els Charlotte Hornets (117-114) perquè el base, autor de 16 punts a l’últim quart –en duia 5 a la primera meitat– , va fallar el triple a l’últim segon després de sumar-ne 11 seguits inclosos dos triples. Carmelo Anthony (19 punts) i Austin Reaves (16) lideraven l’anotació dels suplents dels Lakers (57). Els Hornets, que dimecres establien el seu sostre anotador contra els Pacers (126-158), van anotaven més de la meitat dels seus tirs i tenien en Miles Bridges (26), Ish Smith (22) i Terry Rozier i LaMelo Ball (20) els seus líders anotadors.

Els Phoenix Suns es consoliden com el millor equip de la lliga amb la seva novena victòria seguida, aquest cop contra els Wolves (134-124), amb Devin Booker (29 punts) i Chris Paul (21) com a màxims anotadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)