Eurocopa

Andorra, la pista maleïda de la Penya (72-71)

El Joventut ha fet massa concessions en el tram final quan tenia el partit dominat (61-68)

La Penya ha perdonat moltíssim a Andorra on tenia el partit controlat a cinc minuts pel final (61-68) però ha encaixat un parcial de 11-0 que l’ha enfonsat estant els últims cinc minuts sense anotar (72-68).

Els verd-i-negres han topat inicialment amb un Oriol Paulí molt actiu (11-6). La reacció ha arribat amb un Joel Parra en gran estat de forma en atac tot i no estar encertat en defensa. El parcial de 4-13 ha donat avantatge a la Penya (15-19). Però dos triples seguits de Morgan i Jelinek (21-19). Els andorrans però han fet una nova estirada (31-25). Però l’entrada a pista de Parra ha tornat a donar una nova dimensió a la Penya amb un parcial de 0-7 (31-32). La igualtat s’ha mantingut fins al descans (40-41).

Després del 44-43 el Joventut ha fet un parcial de 2-11 per provocar el temps mort del MoraBanc (46-54). Andrés Feliz, aprofitant la baixa per lesió de Ferran Bassas, ha fet un pas endavant anotant 13 punts en aquesta fase. Al darrer quart però ha arrencat amb un triple de Brodziansky que ha donat la màxima del matx (53-62). El Joventut ha perdonat moltíssim i el MoraBanc ho ha aprofitat per fer un parcial de 8-1 i s’ha igualat el matx (61-63). Però llavors ha aparegut de nou Parra per fer un 2+1 i després treure una altra falta que ha provocat una tècnica a la banqueta andorrana i s’ha encarrilat el matx (61-68). Però de nou els de Carles Duran han tornat a fer moltes pífies i ha permès al MoraBanc tornar al matx (67-68). Un triple de l’exPenya Morgan ha culminat la remuntada amb un parcial de 11-0 amb un triple (72-68). En les últimes accions la Penya les ha fallat totes.