LEB Or

Onzè triomf en 12 partits

Bàsquet. El Girona s’imposa amb comoditat a la pista de l’Osca, el cuer, i ha guanyat els cinc darrers desplaçaments que ha fet. Gasol destaca amb 22 punts, quatre triples i set rebots

Osca 50 Bàsquet Girona 85

OSCA:Lafuente (2), Casanova (1), Sikiras (19), Rey (2) i Alonso (14) –cinc inicial–; Cabrera (4), Urdiain, Etxeguren (4) i Kumpys (4). 14/27 de 2 punts. 4/22 triples (3 Sikiras i 1 Alonso). 10/15 tirs lliures. 29 rebots (6 Rey). 8 assistències (3 Lafuente). 40 de valoració (22 Sikiras).BÀSQUET GIRONA:Urtasun (6), Fjellerup (9), Jawara (4), Franch (4) i Gasol (22) –equip inicial–; Sabat (8), Vila (10), Stürup (1), Vecvagars (7), Sorolla (2), Sevillano (10) i Pereira (2). 23/43 de 2 punts. 10/28 triples (4 Gasol, 2 Sabat i Sevillano i 1 Urtasun i Fjellerup). 9/12 tirs lliures. 34 rebots (7 Gasol). 12 assistències (4 Franch). 85 de valoració (25 Gasol).PARCIALS:14-20, 13-27 (27-47), 19-15 (46-62) i 4-23 (50-85).

El Bàsquet Girona continua amb la seva bona ratxa de resultats en la LEB Or i no va tenir cap problema en la seva visita a la pista de l’Osca, el cuer, per sumar l’onzè triomf en els darrers 12 partits. Els gironins també van guanyar el seu cinquè partit consecutiu a domicili en imposar-se per 50-85. En el primer quart ja es van avançar de 10 punts i van arribar al descans amb un marge de 20. En la segona meitat van anar incrementant el seu avantatge fins als 35 punts del resultat final. Marc Gasol va liderar una jornada més l’equip amb 22 punts, quatre triples, set rebots i 25 de valoració. El Girona s’ha quedat en la cinquena posició de la classificació en solitari.

Els gironins es van avançar en el marcador en el minut 3 i van intentar encarrilar el partit ràpidament. Un parcial de 0-11 (5-13) els va donar el primer avantatge clar i el van anar incrementant fins a arribar als 20 punts de marge (20-40) quan quedaven dos minuts per al descans. Aquesta diferència la van mantenir fins al final de la primera meitat 27-47.

En el tercer quart els gironins es van avançar de 24 punts (38-62), però en els dos darrers minuts es van relaxar una mica i l’Osca va fer un parcial de 8-0, 46-62 al final del tercer període. En els darrers 10 minuts, el Bàsquet Girona va sortir inspirat, va fer un parcial de 0-9 d’entrada i va anar incrementant el marge fins als 35 punts (50-85) amb què es va arribar al final del partit. En aquest darrer quart l’Osca no va existir i només va poder anotar 4 punts.

L’equip ha començat bé el partit i també l’hem pogut acabar bé. Estic quasi més content de com hem acabat que del principi
Hem sortit amb bona mentalitat, hem sigut regulars en l’esforç i en el treball que havíem de fer
Estem en situació de ‘play-off’, queden moltes jornades i l’objectiu és intentar millorar cada dia per estar en la millor posició