Lliga femenina

Rebekah Gardner (Uni), candidata a l’MVP de la lliga

L’alera de l’Spar Girona Rebekah Gardner és una de les tres jugadores nominades per la FEB per aspirar al títol d’MVP de la temporada a la lliga. Les altres dues candidates són Mariam Coulibaly (IDK Eusjkotren) i Sika Kone (Spar Gran Canària). En les votacions també hi participaran els seguidors en un web que ha creat la FEB expressament per comptabilitzar els vots. En l’elecció final es tindrà en compte el comput global dels vots emesos pels entrenadors i entrenadores, les capitanes, els seguidors i els membres del comitè d’experts de l’àrea esportiva de la FEB així com les votacions d’Endesa, el patrocinador de la competició.

En la candidatura de millor jugadora espanyola hi figura l’alera del Cadí la Seu Irati Etxarri. També figuren entre les finalistes Keenedy Burke (millor alera); Aina Ayuso i Laura Peña (revelació); Bernat Canut (entrenador) i Sílvia Domínguez (base).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)