Lliga femenina

Ornella Bankolé obre el ball

Ornella Bankolé (1,81 m, 1997) és el primer fitxatge de l’Spar Girona per al curs 2022/23, segons avança el portal womenhoops. Es tracta d’una escorta francesa que aquestes dues darreres temporades ha jugat al Roche Vendée i que té experiència a l’Eurolliga perquè abans havia jugat la màxima competició continental amb el Latas Montpeller, rival de l’Uni tant en la semifinal de l’Eurocopa el 2019 –millor jugadora del partit de tornada amb 19 punts (4/6 triples) i 22 de valoració– com en la fase de grups de l’Eurolliga el curs següent.

Bankolé, que va debutar a la LFB el curs 2015/16 amb el Calais, ha acreditat gairebé 15 punts, 6 rebots i mig i 3 assistències per partit aquesta temporada. Aquesta seria la seva primera experiència a fora de l’estat francès i coincidiria al perímetre amb Magali Mendy, que té contracte per a aquest curs i els dos propers i que és una de les jugadores que seguirà formant per de l’equip la temporada que ve.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)