LEB Or

El Girona encaixa la segona derrota seguida a fora (92-68)

Segona desfeta seguida lluny de Fontajau per al Girona, a Melilla i sense Marc Gasol. L’equip africà lliga la permanència matemàtica gràcies a l’11-0 amb què començava el tercer quart, en què arribaria a tenir 21 punts de màxima (69-48). El 86-65, el partit en què el president del Girona no podria jugar més de 4 minuts i després del qual s’estaria de baixa cinc jornades, era la derrota més àmplia dels vermells en el seu segon curs a la LEB Or.

El 13-1 local deixava en paper mullat el bon inici gironí (5-11), liderat per Jawara i Fjellerup. El Melilla havia trobat el camí del triple mitjançant Nedim Dedovic (3/4 al descans) i eren Vila i Delgado els que reaccionaven (18-16). Sorolla situava de nou els vermells per davant en el segon quart amb un 1-11 (26-27) però de nou els triples, ara en un intercanvi en què pel Girona era Jawara qui anotava (40-37), permetien el Melilla marxar a descans 6 amunt (43-37 Chapela).

Rakocevic des de 8 metres a l’inici del tercer quart i després des de l’altre costat situava el 51-37 que obligava Jordi Sargatal a aturar el partit amb un 8-0 que s’enfilava a 11-0 (54-37, Ruesga a 6:31). Jawara quan havien passat 4 minuts anotava els primers punts visitants al tercer quart 54-39 però la tècnica a Urtasun i Dedovic d’ofensiu en la possessió situaven la vintena (61-41. Rakocevic, amb addicional al triple, ensorrava la reacció vermella (67-48) i Pavlov en la continuació deixava la màxima (69-48) a mig minut.

Llorca i Rakocevic per partida doble feien que Sargatal hagués d’aturar de nou el partit a l’inici de l’últim quart (75-49). Sevillano de tres obria el marcador vermell però Rakocevic s’hi tornava a la següent amb el seu cinquè triple (78-52). Jawara en transició feia el 80-58 i Rafa Monclova recorria al temps mort a 5:31 i Ruesga amb el dotzè triple blau feia el 85-62. Txemi Urtasun de lluny (3/5) feia el 87-68 a menys de dos minuts però Ruesga hi tornava (90-68) i fins i tot Chapela, a plaer quan es donava el partit per acabat, deixava la màxima en 24.