Lliga femenina

Julia Reisingerová no segueix a l’Spar Girona

L’anunci de la seva sortida s’afegeix a les de Frida Eldebrink i Alfred Julbe

L’Uni fa oficial la marxa de Julia Reisingerová, un cop acabat el tercer curs de la pivot txeca a l’Spar, el segon seguit. La seva sortida s’afegeix a la de Frida Eldebrink feta pública aquest dilluns i a la d’Alfred Julbe. La pivot txeca ha disputat 37 partits aquesta temporada en les competicions FEB (10 punts, 4 rebots i 8 de valoració en 22:24 de mitjana) i els 17 de l’Spar en l’Eurolliga (10, 4,4 i 9,2 en 22).

Reisingerová, MVP de la final de la lliga el 2019, ha estat la pivot alta titular de l’equip les dues últimes temporades, després de tornar a l’Uni procedent del València, on va jugar la temporada 2019/20. El seu relleu en la plantilla per a la temporada que ve és el que condiciona l’encaix de Kennedy Burke, a qui el club gironí vol renovar per fer-la jugar d’alera sempre i quant pugui incorporar una pivot de garanties i que no ocupi plaça d’extracomunitària.

Frida Eldebrink, en canvi, només ha disputat 13 partits en les competicions estatals (8,7 punts amb un 40 per cent en triples, 2,6 assistències i 7 de valoració en 23:12 de mitjana en) i 8 en l’Eurolliga (6,5 punts amb un 30% de tres, 2,3 i 3,4 en 24). El relleu de l’escorta sueca, l’especialista en el tir exterior de l’equip i que ha patit tres lesions aquest curs ja és a Girona des de Nadal. Magali Mendy va signar pel que quedava de temporada i les dues properes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)