Lliga femenina

L’Avenida guanya el València (62-67) i suma el seu vuitè títol de lliga

L’Avenida supera el València en el segon partit de la final i suma el seu vuitè títol de lliga, el segon seguit. Les castellans, terceres en l’Eurolliga, signen el doblet a la Fonteta perquè ja van guanyar-hi la copa en la final contra l’Spar Girona el 27 de març. Kahleah Copper, que no ha pogut acabar el partit per vòmits, i Rebecca Allen, amb 20 punts cadascuna, les màximes anotadores del partit.

Leticia Romero al tercer quart des de 6,75 m acostava el València al marcador 42-43 i Marie Gulich completava la remuntada (44-43), després que les castellans disposessin d’una màxima de 16 al segon quart (22-38). Un 0-7 i el posterior intercanvi tornava a deixar el títol en franquícia per a l’Avenida (49-56 a 6:26), que aconseguia arribar a l’últim per davant (62-65 a 54 segons). Ouviña tenia un triple, precipitat, a 16 segons i a 12,5 Leo Rodríguez de tir lliure resolia (62-67).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)