Lliga femenina

El Cadí fa oficial la marxa d’Irati Etxarri

L’alera-pivot navarresa tanca quatre anys al Sedis

“Irati Etxarri i AE Sedis Bàsquet separen els seus camins després de quatre anys plegats. La jugadora navarresa dona per conclosa una excel·lent etapa de progressió personal i professional a Cadí La Seu.” És l’anunci oficial de la sortida de la MVP estatal de la Lliga Femenina, que era la segona capitana de l’equip i que també va ser designada la millor de la lliga en la seva posició, d’alera-pivot. El club de l’Alt Urgell, quart en la lliga regular aquesta temporada i que ha disputat la semifinal pel títol per quart cop, ha de refer el seu projecte perquè a més de la marxa de la seva jugadora franquícia, dilluns s’anunciava que Bernat Canut no segueix a la banqueta.

Etxarri (1,85 m, 1998) ha acabat el curs com la sisena de la Lliga Femenina en valoració (16 de mitjana), novena en punts (14) i cinquena en rebots (8). En tots els apartats, era la millor jugadora estatal. La navarresa arribava el 2018 a la Seu d’Urgell procedent de l’Araski, amb qui duia dos anys a la Lliga Femenina. Inicialment jugadora de perímetre, la seva capacitat física i les seves prestacions en el rebot li han permès jugar de quatre i explotar millor les seves qualitats. L’Spar Girona serà el seu proper equip.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)