ACB

Laprovittola i Moneke, en el cinc ideal de la lliga ACB

A més del base del Barça i l’aler pivot del Baxi Manresa, també hi apareixen Marcelinho Huertas (Lenovo Tenerife), Dzanan Musa (Río Breogán) i Giorgi Shermadini (Lenovo Tenerife)

El base argentí Nico Laprovittola (Barça) i l’aler pivot nigerià Chima Moneke (Baxi Manresa) figuren en el cinc ideal de la lliga ACB, juntament amb Marcelinho Huertas (Lenovo Tenerife), Dzanan Musa (Río Breogán) i Giorgi Shermadini (Lenovo Tenerife). Laprovittola és una assegurança de vida per als esquemes de joc de Saras Jasikevicius i ha acreditat una mitjana de 9,5 punts, 2,6 assistències i 9,2 de valoració per partit, a més de ratllar la perfecció en els llançaments de tirs lliures (93,2% d’encert). Moneke s’ha convertit en el líder de l’equip revelació de la lliga. És un tot terreny. Lidera la llista de recuperacions (1,7) i rebots ofensius (3,2), és segon en el total de rebots (8,4), tercer en els tirs lliures (4,1) i sisè en punts (14,8) i faltes rebudes (4,3).

En el segon millor quintet de la lliga hi apareixen Joe Thomasson (Baxi Manresa) i Nikola Mirotic (Barça), juntament amb Shannon Evans (Coosur Real Betis), Isaiah Taylor (UCAM Múrcia) i Walter Tavares (Real Madrid).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)