Eurolliga

“El Madrid ens té ganes”

Bàsquet. Eurolliga. Jasikevicius avisa de la fam que té la plantilla del Madrid abans de marxar avui cap a Belgrad, on es toparan amb els de Pablo Laso en una semifinal que serà espectacular

El Barça emprèn avui el camí cap a Belgrad on vol conquerir el seu tercer títol de l’Eurolliga després del de Barcelona i el de París. L’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, que va guanyar la primera al Palau Sant Jordi, va explicat ahir les seves sensacions abans de la final a quatre de l’Eurolliga. El tècnic va comentar que l’equip està preparat per al repte de jugar contra el Madrid la semifinal.

“L’equip està preparat i amb moltes ganes. Pensem en el rival i s’ha d’estar molt concentrat. El rival el coneixem i serà difícil de sorprendre”, ha manifestat, i ha deixat clar el que és més important per a ell: “Hem de fer les coses bé i no regalar res, és la clau”.

Respecte a com s’ha d’afrontar una Final Four, va comentar la seva experiència: “No hi ha secrets. Jo sempre dic que en la primera que vaig jugar estava molt nerviós. S’ha de passar per això. Pots parlar-hi i preparar-los, però has de passar tu per aquesta experiència. Per alguns serà difícil. És l’hora dels que tenen més experiència.”

Jasikevicius va parlar del seu rival en la semifinal: “Haver guanyat els últims partits contra el Madrid està en contra nostra. Ells tenen moltes ganes de guanyar-nos. Arriben en el millor moment de la temporada i estan jugant molt bé.” Ha afirmat que és una final a quatre i que per això serà difícil, i va explicar que en aquest moment del curs tots els jugadors tenen alguna coseta: “Crec que nosaltres estem bé, potser el millor moment és difícil de saber, però hi arribem bé.”

El tècnic blaugrana va destacar que un títol així no el pot guanyar un sol jugador: “Necessitem tothom, clarament hem demostrat que no depenem d’un sol jugador. Hem de trobar la gent que està funcionant en aquests moments.” Respecte a Mirotic, va dir que és important, però que si no està bé altres jugadors hauran de fer un pas endavant. Sobre Higgins, que ha tornat després d’una llarga lesió, va dir que té experiència, i que, tot i no estar bé, pot ser important. “És una nova final, un nou rival. Hi ajuda que hem passat per una Final Four junts, sempre és millor tenir aquesta experiència.”

El Barça marxa amb vol xàrter aquesta tarda

L’expedició blaugrana sortirà aquesta tarda amb un vol xàrter que la portarà a Belgrad on tenen prevista l’arribada a les vuit del vespre. El primer entrenament a l’Stark Arena no serà fins demà al vespre a la mateixa hora del partit (21 h). Avui al matí també faran una suau sessió d’entrenament al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)