Més bàsquet

Laia Palau, a la FEB com a ‘Team Manager’ de la selecció espanyola femenina

Laia Palau serà la ‘Team Manager’ de la selecció espanyola femenina, de la qual es va retirar l’estiu passat a Tòquio. L’endemà d’anunciar que deixa de jugar amb l’Spar Girona, la FEB anuncia la seva incorporació al cos tècnic que lidera Miguel Méndez i que té la primera concentració la setmana que ve, des de dimarts.

Nacho Martínez, Isaac Fernández i Madelen Urieta són els ajudants de Méndez, Jordi Aragonés el prepeparador físic; Juan Francisco Abellán el metge i Ana López i Óscar Delgado els fisioterapeutes i Susana Ferreras la delegada.

María Araújo, Irati Etxarri (Uni), Laura Peña (Cadí) i Sílvia Domínguez i Queralt Casas (València) formen part de la llista de setze jugadores que es citen a Madrid dimarts i se’n van a Melilla dimecres per treballar durant més de tres setmanes. Itàlia (1 de juny) i Bèlgica (dia 3) seran els rivals en els amistosos a la ciutat africana mentre els següents partits seran a Itàlia contra Eslovènia (dia 18) i la selecció azzurra (19).

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)