Eurolliga

El Barça supera l’Olympiacòs a la final de consolació (84-74)

Amb 68-65 un parcial de 7-0 amb Mirotic i Higgins de protagonistes ha acabat sentenciant

El Barça ha acabat tercer de l’Eurolliga en vèncer la final de consolació contra l’Olympiacòs (84-74) i ara es centra ja en els play-off de l’ACB. Els millors han estat Mirotic (19 punts) i Calathes (9 punts, 8 rebots i 13 assistències).

Els blaugrana ha arrencat amb molta consistència en defensa (10-2) i amb Jasikevicius situant de titular a Kuric de titular després de jugar només dos minuts a les semifinals. Els de Jasikevicius han anat dominant (26-20) amb el joc interior rutllant a la perfecció amb Sanli (10 punts) i Davies (8) encertats en atac. L’’Olympiacòs però s’ha refet (30-31) però abans del descans dos triples d’Abrines i un 2+1 de Calathes han situat el 45-38.

Al tercer quart els blaugrana han sortit amb molta intensitat i ràpidament ha obert forat el marcador (57-42) per encarrilar el matx. Sanli, amb tres triples de quatre intents, ha estat clau fins llavors. Però abans de la fi del tercer període els grecs han ressorgit per situar-se dins el matx (64-60) amb un Vezenkov omnipresent. Els grecs encara han retallat més la diferència a 4:31 pel final després d’una esmaixada de McKissic (68-65). Però ha aparegut primer Mirotic, ab dues cistelles seguides, i després Higgins amb un triple per sentenciar amb un parcial de 7-0 (75-66). Bartzokas ha tret a la pista Printezis al darrer minut per ser ovacionat pels aficionats.