Eurolliga

Pleiss enfonsa el Madrid i dona el segon títol seguit a l’Efes (57-58)

L’exBarça ha fet tres accions als últims tres minuts determinants i ha enfonsat els de Pablo Laso

El Madrid no ha pogut aixecar el seu onzè títol de la màxima competició continental perquè l’Efes l’ha enfonsat en un final d’infart (57-58) on l’estrella ha estat l’exblaugrana Tibor Pleiss amb tres accions determinants en els minuts calents. Micic ha estat el més destacat de la final amb un nou recital (23 punts) juntament amb l’MVP Pleiss (19 punts, 7 rebots i 24 de valoració).

Els blancs han començat amb Abalde com a base davant la lesió de Williams-Goss. Els blancs, tot i fallar els primers 6 triples, han manat gràcies al domini dins la zona de Tavares (12 punts i 7 rebots en sis minuts) qui ha marcat diferències (15-8). A més, el pivot blanc ha impedit qualsevol acció interior dins la zona del seu rival. Per l’Efes Larkin ha començat ofegat i només Micic (5) ha mantingut vius els turcs. L’aparició en escena de Larkin ha canviat la dinàmica (15-14) amb 6 punts del base nord-americà. A l’inici del segon quart Micic ha consumat el parcial de 0-8 per capgirar el resultat (15-16). La igualtat s’ha mantingut fins l’entrada de Randolph, inèdit a les semifinals, que ha anotat dos triples seguits (31-24). Al descans 34-29 amb 13 punts de Micic i 10 de Larkin.

Al tercer quart un triple de Hanga des de vuit metres al límit de la possessió ha eixamplat més la diferència (40-31). Els blancs però han continuat perdonant des del triple (4/23) i l’Efes s’ha situat a un sol punt (40-38) després d’un parcial de 0-7. Finalment els d’Ataman s’han posat per dvant després d’un triple de Micic (42-43). Singleton ha agreujat més els problemes blancs robant una pilota i esmaixant (42-45). La renda s’ha mantingut fins un triple de Deck a 2:30 pel final (53-53). Micic ha respòs amb un altre triple (53-56) i el Madrid s’ha situat a només un punts (55-56). S’ha entrat en un final d’infart on Micic i Larkin han sabut gestionar els atacs davant un Madrid sense bonus de faltes. Larkin ha llançat un triple per sentenciar a 3 segons pel final (57-58) i el rebot però ha anat a les mans de l’Efes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)