ACB

Ja ho ha fet un cop

Bàsquet. ACB. El Baxi Manresa s’estrena en el ‘play-off’ a Madrid, on ja ha guanyat aquest curs (75-86)

La festa del play-off ja ha començat. Ho va fer ahir amb el València-Baskonia, que va certificar l’emoció que ens espera els pròxims dies. Però un dels equips que estan desafiant tots els pronòstics aquest curs és l’històric Baxi Manresa, que avui (21 h, Movistar) intentarà repetir la gesta de fa dos mesos a la pista del Wizink. Llavors els de Pedro Martínez van ser capaços de superar els de Pablo Laso. Ara ho tornaran a intentar, després de deu dies per preparar el duel, mentre que els blancs venen de la patacada que va suposar perdre la final de l’Eurolliga. A més, els blancs tenen les baixes d’Heurtel (apartat de l’equip), Williams-Goss i Carlos Alocén (lesionats). Tot el contrari que els manresans, que recuperen Francisco per al duel i només són baixa Guillem Jou i Dani García, per qui ja es va fitxar Papi Brancou. Els manresans han competit en els dos partits que han disputat contra el Madrid aquest curs, amb derrota en un final d’infart al Nou Congost de Manresa (87-92) i triomf al Wizink (75-86). L’eliminatòria dels quarts de final és al millor de tres partits, i per tant un triomf avui a la capital d’Espanya posaria molta pressió als de Pablo Laso abans de visitar l’infern del Nou Congost: el tècnic del Baxi Manresa ha parlat de com veu l’eliminatòria: “L’aturada s’ha fet llarga, i no hem parat d’entrenar-nos; els vam guanyar a Madrid quan ells estaven en un mal moment; crec que farem les coses bé, i a veure fins on podem arribar; ara toca ambició, esforç, mentalitat i competir al màxim nivell; cal rebotar, córrer i defensar bé les situacions de bloqueig directe.”

L’Eurolliga pot decidir avui el futur de Bertomeu

Els 11 clubs propietaris es reuneixen avui a la seu de l’Eurolliga a Barcelona per parlar sobre molts aspectes, però sobretot de qui ha de ser el CEO de la competició el curs vinent. Tot i que sobre la taula hi ha les opcions de l’ex Barça Dejan Bodiroga, Chus Bueno (vicepresident de l’NBA a Europa, Àfrica i Orient Mitjà) o Xavier Bidault (executiu IMG), es podria mantenir Bertomeu un any més, tenint en compte la situació russa i la incertesa de futur que hi ha en el bàsquet europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)