NBA

Kerr: “Estic cansat de fer minuts de silenci”

El quart partit de les finals de l’Oest entre els Dallas Mavericks i els Golden State Warriors, que van guanyar els texans i, per tant, van evitar l’eliminació, va estar marcat pel brutal tiroteig que es va produir hores abans en una escola d’Uvalde (Texas), en la qual han mort almenys 19 nens i dos adults.

És el segon tiroteig que es produeix als Estats Units en els últims deu dies, tots dos perpetrats per joves blancs, i que s’ha emportat per davant la vida de 31 innocents.

I abans de l’inici del partit, els jugadors de Dallas i Golden State van protagonitzar un emotiu minut de silenci en l’American Airlines Center de Dallas en memòria de les víctimes de la matança de Texas, gest del qual l’entrenador de l’equip californià Steve Kerr, n’està tip. Amb la veu trencada i a punt de plorar, va afirmar enrabiat: “Quan farem alguna cosa? Estic cansat de fer minuts de silenci... Prou. És patètic, ja n’he tingut prou”.

Aquesta postura de l’entrenador, té una explicació que és remunta quasi quatre dècades enrere i té un tràgic motiu, l’atemptat que va matar el seu pare, Malcolm Kerr, assassinat a tirs per terroristes en la Universitat de Beirut, institució de la que n’era rector, el 18 de gener de 1984 per terroristes islàmics.

Dures crítiques als polítics republicans

Kerr: “Estic cansat d’asseure’m aquí i oferir les meves condolences davant aquestes tragèdies que ocorren per a les famílies que sofreixen.

Ho sento però n’estic fins al capdamunt.” A més l’entrenador dels Golden State Warriors, ha increpat directament als senadors del país als qui culpa que continuïn ocorrent aquestes tragèdies: “Així que et pregunto a tu, Mitch McConnell, i a la resta de senadors: renunciareu a fer alguna cosa davant els tirotejos en col·legis o supermercats? Posareu el vostre propi desig de poder per davant de la vida dels nostres fills, els nostres ancians i de la gent que va a l’església? Perquè així és com es veu”. “50 senadors ens tenen com a ostatges davant de possibles reformes d’armes. En aquest moment es neguen a votar per la llei HR8, que sol·licita antecedents de les persones per a la transferència i venda d’armes entre particulars”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)