Més bàsquet

La Fundació de Ricky Rubio i el consistori del Masnou rehabilitaran una pista

La Fundació de Ricky Rubio (The Ricky Rubio Foundation, TRRF), amb la col·laboració de l’ajuntament del Masnou (Maresme), duran a terme el proper 4 de juny la rehabilitació de la pista Pau Casals de la citada localitat, en una jornada de treball comunitari, amb la participació i actuació directa de la ciutadania.

Segons informa la fundació del jugador en un comunicat, l’acció s’emmarca dins les activitats del grup de treball (Community team) del Masnou, on els nens i nenes del projecte sumen a la seva formació no acadèmica valors i habilitats per a la vida com l’assertivitat, el treball en equip, la gestió de l’estrès, de les emocions, el respecte de gènere i autoconfiança mentre juguen al bàsquet dues vegades a la setmana.

La reforma permetrà solucionar la deterioració de la pista de bàsquet i de futbol, així com d’altres elements com netejar parets, arreglar bancs, zona de joc infantil, taules de tennis taula i xarxes perimetrals.

Des de TRRF, el consistori del Masnou i el club El Masnou Basquetbol s’ha fet una crida per afegir voluntaris a una jornada festiva i de treball, combinada, de tres hores de durada on no faltaran animació, activitats lúdiques i diversió, també amb la col·laboració d’una empresa de Move Experience, especialista en aquest tipus de reconstrucció. Ricky Rubio estarà present el dia de la rehabilitació per saludar els voluntaris i ajudar en les tasques de treball de les diferents seccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)