ACB

La Penya apel·la al factor Olímpic

Bàsquet. ACB. L’equip de Carles Duran rep el perillós Lenovo Tenerife (21 h), el campió de la FIBA Champions League , en el primer partit dels quarts de final, la revenja de la copa

La Penya apel·la avui al suport de l’Olímpic en el primer partit del play-off de quarts de l’ACB al millor de tres contra el Lenovo Tenerife (21 h), el campió de la FIBA Champions League i un rival molt temible, sobretot des del perímetre. És l’equip que més triples intenta (10,5) i el segon amb millor percentatge (37,5%), amb el canadenc Kyle Wiltjer d’estendard. L’ex Penya Marcelinho Huertas és també una peça clau d’un bloc amb un pivot dominant com el georgià Giorgi Shermadini, el segon jugador més valorat de l’ACB (21,5). Ante Tomic (cinquè amb 18,6), Joel Parra i Derek Willis hauran de posar tota la carn a la graella. “Serà clau que hi hagi nou mil o deu mil persones”, esperona Tomic. El conjunt de Carles Duran va caure contra els canaris en els quarts de copa (62-64). En l’ACB, el balanç és d’1-1, amb triomf a fora dels dos. El segon partit es jugarà a Tenerife diumenge (13 h) i el tercer, si fos necessari, a Badalona el dimarts 31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)