Lliga femenina

Canvi de perspectiva

Bàsquet. L’Avenida fitxa Julia Reisingerová, a qui ha sotmès en moltes ocasions a duels al límit, per ser el seu referent interior el curs que ve

Julia Reisingerová (1,94 m, 1998) és la primera incorporació de l’Avenida per al curs 2022/23, en què la pivot txeca passarà de ser l’ase dels cops de la defensa castellana a una peça fonamental en el joc interior de l’equip de Roberto Íñiguez, que tenia amb contracte Sílvia Domínguez, Maite Cazorla, Andrea Vilaró i Mariella Fasoula i que aquesta setmana renovava Leo Rodríguez, també amb passat a l’Uni (2016/17).

Centenària

Reisingerová, titular a l’Spar Girona, ha acreditat 10,4 punts, 4 rebots i 8 de valoració en 22:24 en les competicions FEB aquest últim exercici. Era la jugadora a qui assenyalaven més faltes, 3,5 per partit, i en 29 de lliga n’hi van assenyalar 100 –les següents, amb un partit més, Hempe del Casademont (97) i Tate del Leganés (95)–. La pivot txeca tanca la seva segona etapa a Fontajau amb el títol de copa, que suma a la lliga del 2019 quan va ser escollida MVP de la final i fitxava després pel València. A Salamanca substitueix la neerlandesa Emese Hof, que marxa al Praga i amb qui ha mantingut uns duels molt físics els dos últims exercicis.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)