ACB

La Penya no està a l’alçada i s’ho jugarà tot a Badalona (103-76)

El Tenerife ha arrencat amb un 8-0 que ha marcat un primer temps on els Joventut ha perdut el matx (54-34)

La Penya no ha estat a l’alçada a la pista del Tenerife (103-76) i ha vist com l’equip canari ha igualat la sèrie dels quarts (1-1). El tercer i definitiu partit serà dimarts al Palau Olímpic.

El matx ha estat marcat per una sortida explosiva del Tenerife que ha fet un 8-0 amb un Wiltjer imparable (37 punts i 42 de valoració) que ha anotat 16 punts en els primers 11 minuts mentre la Penya només en portava 11 (29-14). El nord-americà ha encadenat una sèrie de 5/6 triples i la renda s’ha disparat fins els 20 punts (39-19). L’entrada a pista de Ventura ha intensificat la defensa i un parcial de 0-7 ha semblat que donava vida (39-26) però ha estat un miratge perquè, de nou, el Tenerife ha tornat a augmentar la diferència (54-34) abans del descans amb Huertas sent l’amo i senyor.

Al tercer quart s’ha viscut la mateixa història dels primers 20 minuts arribant a perdre de 25 punts (68-43). L’últim quart ha estat de pur tràmit amb expulsió de Pep Busquets i amb la renda creixent fins als 29 punts (103-74).